Vinst för Nicholas Bynelius i Order of Merit

Publicerat: 2024-09-30 - 08:16 - Skrivet av Mathias Zetterlund

En av många duktiga juniorer Nicholas Bynelius vann i helgen Order of Merit på juniortouren div. 3 på Lidingö.

Efter en säsong med flera framgångar avslutade Nicholas med att vinna Order of Merit efter att ha kommit 6a i finalen.

Nicholas har inte bara vunnit över hela säsongen utan vann den första div.3-tävlingen i våras och tävlingen efter  i div.2 på Waxholm kom Nicholas på en fin andraplats där många av de medtävlande är 5-7 år äldre.

Under säsongen kvalificerade sig även Nicholas till Sverigefinalen i Teen cup på Sotenäs och placerade sig på en fin sjundeplats bland Sveriges bästa 13åringar. Nicholas hade bland annat bästa 9 hålen på tre slag under par.

Många av er har säkert sett Nicholas och hans golfkompisar då de tränar och spelar mycket golf. Ett välförtjänt avslut på en fin säsong, bra jobbat Nicholas!