Slaget om Stockholm - Final

Publicerat: 2024-08-20 - 12:29 - Skrivet av Mathias Zetterlund

Finalen i Slaget om STHLM, Future spelades på Waxholm i onsdags. Det blev en lyckad finaldag med 84 juniorer som spelade 36 hål scratch. Det var fina förutsättningar med sol och inte mycket vind. Banan var i sitt bästa skick även om de snabba greenerna utmanade.

Som arrangerande klubb fick vi erbjuda 5 wildcards vilket innebar att vi hade med så många som 7 Waxholmsjuniorer i tävlingen. Det är eftertraktade platser så extra roligt att fler fick chansen att skaffa sig erfarenhet på den här nivån. Felicia Wadströmer placerade sig bäst på en fin 2:a-plats och Ludvig Tengblad på 17:onde plats.

Vinnare blev Sanna Lindfors, Fullerö GK & Wille Norgren, Gävle GK. Wille fick klart lägsta score på 136 slag med 67 slag på första rundan och 69 slag på andra.

Vinnare i Slaget om STHLM Future Order of Merit: Emelie Näslund, Sollentuna GK & Erik Björklund, Täby GK.

Vi gratulerar alla pristagare och tackar alla spelare och funktionärer för en väl genomförd tävling. Innan prisutdelningen bjöds alla spelare  på hamburgare och det blev en fin avrundning på en härlig golfdag på Waxholm.