VÅRA BANOR2018-06-25T20:43:41+00:00

TVÅ HÄRLIGA GOLFBANOR

Waxholms Golf är en inspirerande golfanläggning med tydlig skärgårdskaraktär och ligger bara 25 minuter från Stockholms innerstad.

18-hålsbanan är en av Europas längsta från vit tee, 6 669 m.

Här möts du av trivsam atmosfär, inspirerande och utmanande banor samt generösa övningsområden vilka ger dig Stockholms kanske bästa golfträningsmöjligheter. Dessa innefattar en stor drivingrange med 30 mattor och övningsområden för långa slag, närspel, puttning och bunkerträning.

Klubbhuset har reception, restaurang och golfshop. Du har här möjlighet att hyra klubbor, vagnar och bilar samt utrusta och klä dig med det du behöver för golfspelet.

VÅRA BANOR

Båda banorna, som har ritats av Tommy Nordström, stod klara 1995.

18-hålsbanan är dessutom en av Europas längsta från backtee. Vi har fin skogs- och parkbana med

varierande hål och svårighetsgrad.

Banrekordet har Stuart Manley 64 slag (7 sep 2007 Wales).

Vi har också en mycket omtyckt och populär 9hålsbana, 9 st par 3 hål med längder mellan 70 och 122 meter.

Banrekordet står spanjoren Alvaro Salto för, -8 på 9 spelade hål.

BILDGALLERI