TVÅ HÄRLIGA GOLFBANOR

Waxholms Golf är en inspirerande golfanläggning med tydlig skärgårdskaraktär och ligger bara 25 minuter från Stockholms innerstad.

18-hålsbanan är en av Europas längsta från vit tee, 6 669 m.

Här möts du av trivsam atmosfär, inspirerande och utmanande banor samt generösa övningsområden vilka ger dig Stockholms kanske bästa golfträningsmöjligheter. Dessa innefattar en stor drivingrange med 30 mattor och övningsområden för långa slag, närspel, puttning och bunkerträning.

Klubbhuset har reception, restaurang och golfshop. Du har här möjlighet att hyra klubbor, vagnar och bilar samt utrusta och klä dig med det du behöver för golfspelet.

VÅRA BANOR

18-hålsbanan är en trevlig, öppen och lång mästerskapsbana, som även passar medelgolfaren. När banan byggdes var den en av Europas längsta från vit tre med sina 6 615 meter.

18-hålsbanan är en fin skogs- och parkbana med skärgårdskaraktär. Den har varierande hål med olika svårighetsgrad. Från vit tre är den 6 615 meter lång och har varit värdbana för många Tourtävlingar- både för damer och herrar.

Banrekordet har Stuart Manley 64 slag (7 sep 2007 Wales).

Vi har också en mycket omtyckt och populär 9hålsbana, 9 st par 3 hål med längder mellan 70 och 122 meter.

Banrekordet står spanjoren Alvaro Salto för, -8 på 9 spelade hål.

BILDGALLERI