JUNIORER
Om Klubben

VÄLKOMMEN TILL WAXHOLMS JUNIORER

Vision

Vår verksamhet ska präglas av glädje, gemenskap och utveckling. Vi skall vara inkluderande, utvecklande och låta våra juniorer ha roligt tillsammans. Verksamheten vilar på klubbens gemensamma värdegrund av respekt, ansvar och hänsyn. Golfen ska bidra till barn och ungdomars välbefinnande.

Mission

Juniorverksamheten i Waxholms GK ger möjlighet för barn och ungdomar upp till 21 år att ha golfen som idrott året runt.

Strategi

Waxholms juniorverksamhet ska ha både en bredd och en satsning för de som vill tävla. Vi ska ha långsiktigt samarbete med våra tränare.

Vi vill uppmuntra fler av juniorerna till att spela tillsammans på banan ”spelkompisar” utan tävlingsarrangemang.

Vår målsättning är att alla ska synas, finna glädje i spelet och utvecklas i sin egen takt.

BRA ATT VETA

Välkomna till årets utomhussäsong på Waxholms Gk tillsammans med Martin och Mathias.
I länken nedan hittar ni information och anmälan för årets träningar.

Juniorernas hemsida hittar du här

Direktanmälan till junioträning/sommläger hittar du här

Avgiften för sommarträningen betalas in senast den 24 april på Swisch 123 224 2444 alt. BG 371-5240 ange barnets namn samt grupp.

För frågor vänligen kontakta Martin 0705853764 / Mathias 0707706692

Välkomna!

Välkomna till sommarlägret för juniorer 7-13 år gamla från den 21-24 juni, den klassiska läger & midsommarveckan.

Med start 9.00 varje dag fram till 15.00 på eftermiddag har vi golfträning och roliga aktiviteter varje dag!

Mathias & Martin håller i lägret tillsammans med ett gäng ledare.

Pris 2190:- och betalas på plats under första lägerdagen, lunch ingår!

Här anmäler du dig

Mer info till anmälda kommer när lägret närmar sig.

För frågan kontakta oss på mzgolf@hotmail.com eller martin.wiklund@pgasweden.golf

Varmt välkomna

Här kan du se hur kul vi juniorer har på golfbanan @Waxholmsgkjunior