•   Sendraget är öppet för damer som passerat 50 och herrar som fyllt 60.En förutsättning är förstås att man är medlem i Waxholms GK. Verksamheten startar i år med en upptaktsträff den 20 april kl. 09.00  10.00. Först information om årets verksamhet och därefter nio håls lagtävling på stora banan.
•   Sendragets säsongsmästerskap på stora banan äger rum på tisdagar. Årets premiärspel blir den 24 april med första start kl. 08.00. Totalt blir det 23 arrangemang.
•   Sendragets säsongstävling på korthålsbanan spelas normalt första måndagen i varje månad. Premiärspel måndag den 23 april kl 0830.
•   Seniorcupen har startar torsdagen den 17 maj med möjlighet att spela matchen på valfri dag enligt reglerna.
•   Seniorerna har tävlingsutbyte med sju klubbar: Arninge, Lidingö, Lindö, Vallentuna, Åkersberga och Österåker.
•   Tävlingsprogrammet finns här på hemsidan, men är också uppsatt på seniorernas anslagstavla i klubbhuset.
•   Anmälan till Sendraget kan göras här på hemsidan: Se under rubriken Seniorer/Tävlingar, längst ner. Avgiften till Sendraget – som i sin helhet går till säsongspriser – är 400 kr. Betala till bankgiro 371-6115 med märkningen Sendraget. Kan också betalas kontant vid upptaktsträffen. Enskild medlem tillhörig Waxholms GK kan delta enstaka gång mot avgift på 50 kr per tävling.

NYHETER

[recent_post_carousel design=”design-8″ slides_to_show=”3″ limit=”5″ read_more_text=”Läs mer” show_author=”false”]