Så äntligen kunde golfklubben genomföra en social aktivitet i form av en After Golf under lördagen. Den låg i anslutning till tävlingen Augustigolfen som spelades både fredag och lördag.
Klubbstyrelsen med Tommy Tvinghagen i spetsen som ”festgeneral” hade skapat ett uppskattat program vid sidan av Augustigolfen med drivingtävling som leddes av Mathias och Martin, en chip- och puttningstävling samt en scramble på korthålsbanan.
Då väderprognosen under hela veckan talade om regn, hade klubben köpt in två tält som sattes upp på restaurangens veranda. Men den här dagen var vädrets makter med oss. Inget regn på hela dagen.
Klubben hade hyrt in en DJ som såg till att stämningen hölls på topp. Alla medlemmar bjöds på en tallrik med härliga, matiga och uppskattade portionsbitar av diverse slag skapade av vårt krögarpar. Klubbens tävlingsansvarige Lennart Brokan Brokvist hade fixat ett fantastiskt prisbord med allt från presentkort på golfprylar till rosa champagne och hummer.
Totalt kom cirka 150 medlemmar och gäster till den här aktiviteten och klubbens ordförande Anders Örnevall konstaterade i sitt välkomsttal att ”After golfen har kommit för att stanna. Det är en bra aktivitet som samlar medlemmarna och skapar en bra klubbkänsla”.