Medlemsförmån – kurs i Golfyoga!
Waxholms Golfklubb är mån om att ge dig som medlem bra möjligheter till att träna och utveckla din golf. Vi tror Golfyoga är ett bra alternativ som passar alla och därför vill vi subventionera ditt deltagande.

När: Onsdagar 15/9, 22/9, 29/9, 6/10 och 13/10
Tid: kl. 18.30 – 19.30
Plats: Waxholms Golfklubb inomhus i stora entrén
Pris: Ordinarie pris är 1000 kronor för fem tillfällen. Klubben sponsrar med 400 kronor, så du betalar 600 kronor. Friskvårdsbidrag gäller.

Anmälan: till info@mariemoquist.se (anmälan är bindande). Betalning till swish 123 549 9355 eller BG 5260-6514 i samband med anmälan. Först till kvarn!

Hur går det till?
Vi börjar varje pass med att mjuka upp och sträcka ut stela muskler. Därefter enkla lugna rörelser i kombination med andningsövningar och djupavslappning. Yogan förebygger skador och ger dig som golfare ökad rörlighet, flexibilitet och styrka både fysiskt och mentalt. Klubbens yogainstruktör Marie Moquist guidar dig lugnt och metodiskt.

Alla kan vara med. Inga akrobatiska övningar. Du deltar efter din förmåga och dina behov. Vi är fortfarande noga med att hålla avstånd till varandra. Max nio deltagare per grupp. Vid stort intresse kommer flera grupper anordnas.

Kontakt
070-612 58 95 eller info@mariemoquist.se vid frågor och funderingar. Marie Moquist är diplomerad instruktör i MediYoga och har medicinsk baskompetens.