Sista chansen att anmäla sig till After Golfen?

After golf 28:e augusti
Missa inte årets klubbdag lördagen den 28:e augusti mellan klockan 12 och 19. DJ Jonn Persson från Resarö kommer spela musik på terrassen. Under eftermiddagen blir det prisutdelning för Augustigolfen, puttningstävling 14-17, Driver tävling med Mathias och Martin på rangen med CG Quaden och scramble tävling på korthålsbanan. Klubben bjuder medlemmar på plockmat och vi behöver din anmälan till info@waxholmsgolfklubb.se se senast tisdagen 24:e augusti kl 19:00 för att vara säker på att få din tallrik.

2 mannascramble på korthålsbana.

Välkommen till 2-mannascramble på Korthålsbanan! Vi kör kanonstart kl. 14.00 och samlas 13:45 vid första Tee där scorekort delas ut. Ingen tävlingsavgift tas ut men ev. greenfeeavgift för icke medlemmar. Betalas i receptionen. Har du ingen partner går det bra att anmäla sig ändå så ordnar vi en partner. Vi har plats för 18 st 2 mannalag och först till kvarn gäller. Anmälan på golf.se