I den senaste golfstatistiken från golfförbundet, ligger Waxholms golfklubb i topp i Sverige vad gäller nya medlemmar. Vi har fått nästan 600 nya under året vilket innebär att vi har passerat 2000 medlemmar.
Det ställer stora krav på oss som förening att se till att alla medlemmar, gamla som nya trivs hos oss, kan utveckla sin golf och i övrigt kan ta del av alla aktiviteter som klubben arrangerar under en golfsäsong.
För att vi ska klara detta uppdrag, behöver vi många nya frivilliga krafter som vill bidra till att utveckla klubben.

Vad gäller klubbens styrelse, behöver vi få in någon medlem som kan representera vår framgångsrika seniorverksamhet. Vi ser gärna en kvinna på den posten.
Vi har även en framgångsrik juniorverksamhet där vi behöver fylla på med ett antal engagerade juniorledare inför nästa säsong.

Vi söker också en driven webbredaktör för alla våra digitala medier. Detta är ett arvoderat uppdrag.
Inför varje säsong behövs också ett antal golfvärdar vars huvudsakliga uppgifter är att vara starters när trycket är extra högt samt vara stöd och hjälp under spelets gång. Det är i första hand under helger som golfvärdar behövs.
Du som vill vara en aktiv part för att fortsätta att utveckla Waxholms golfklubb och dess olika aktiviteter, maila in din intresseanmälan till:
Tillsammans utvecklar vi golfklubben!
Styrelsen för Waxholms GK