Till att börja med vill vi säga Tack för året 2019, vi ger betyget 10/10 till årets träningsverksamhet.

2019 var året då Waxholms GK firade 30 år. Många historier har skrivits och berättats och nu ska vi fortsätta bygga på framtidens träningar åt Waxholm GKs medlemmar.

Efter två år tillsammans börjar vi nu att hitta en struktur och grund i hur vi vill förmedla våran träning och vi märker tydligt hur allt fler tränar med oss och på egen hand för att bli bättre. Rangen har varit fullsatt under många sommarkvällar. Under 2019 har dubbelt så många nybörjare gått kurser hos oss jämfört med ifjol vilket är oerhört roligt. Senior- och damkurserna har varit fullbokade med nöjda deltagare och härligt engagemang för att utveckla sin golf. Vi kommer med information om nya kurser och teman för nästa säsong så snart som möjligt.

Juniorerna har minskat något i deltagare men vi hoppas och tror att den trenden ändrar sig till nästa år. Bredden i juniorverksamheten är fortsatt stor och vi har även många duktiga juniorer som tävlar och är på väg upp, hårt jobb och tålamod är nyckeln för våra många lovande juniorer. Stort tack till juniorkommittén för det fina samarbetet vi har tillsammans.

En nyhet för nästa säsong är att vi för första gången kommer att ha en golfresa tillsammans. 18-25 april flyger vi till Mazagan (Marocko) för en veckas träning och spel på en anläggning av mycket hög klass. Det finns fortfarande platser kvar och du kan läsa mer via länken https://golfplaisir.se/waxholm2020/.

Till sist hoppas vi att ni har haft en härlig golfsäsong och att ni får en riktigt God Jul och ett gott slut på året. Nästa år kommer vi sammanfatta året med betyget 20/20 vare sig vi vill eller inte.

Vill ni följa våra träningsverksamheter mer noggrant hittar ni oss bäst på våra Instagramkonton @mz.golf och @rmgolfacademy

Hälsningar Rickard Malmgren & Mathias Zetterlund