Waxholmsanläggningen har sedan den 12 augusti en ny platschef som heter Louise Hinze. Louise kommer närmast från Lindö där hon var platschef.

– Det har varit full fart från dag ett, pustar Louise. Det är mycket att sätta sig in i innan allt fungerar smidigt. Men alla har varit väldigt hjälpsamma vilket jag är tacksam för.

Vem är då Louise Hinze? Så här säger hon själv:
–
Jag bor i Täby med min 7-åriga son, jag är 45 år, har två vuxna döttrar och ett litet barnbarn. Jag är lagledare för min sons fotbollslag. Och självklart spelar jag golf, har dock inte hunnit spela Waxholm i år än. Mycket jobb i början nu.

Varför väljer du att bli platschef på Waxholm?
– GolfStar återtog driften av Waxholm i mitten av augusti och jag blev då tillfrågad om jag ville ta ansvaret för anläggningen. Jag såg det som något nytt, roligt och utmanande. Waxholm skiljer sig från både Brollsta och Lindö som jag varit på tidigare.

Hur vill du utveckla anläggningen?
– Jag jobbar för att vi ska hålla en hög standard vad gäller service, maten och städningen då jag vet att många haft synpunkter på detta under en längre tid. Alla ska känna sig välkomna hit och nöjda när de åker härifrån. Jag vill också ha ett nära samarbete med klubben så vi tillsammans kan utveckla anläggningen.

Apropå maten, servicen och städningen, säger Louise vidare att på tisdagar har restaurangen pensionärsrabatt om 10 procent på lunchmaten. Den kommer även serveras till kl 16.00 på tisdagar så alla som spelar Sendraget kan få lunch efter rundan. Övriga dagar serveras lunchen kl 11.00 -15.00.

När vi tog över, försvann alkoholtillståndet så tills vidare får restaurangen bara sälja folköl. Vi har sökt nytt tillstånd men det tar tid så starkare drycker dröjer nog till i vår, men vi är glada för det lilla, menar Louise.

Razvan jobbade sin sista dag som kock lördag 31 augusti, vi tackar honom för den här tiden och önskar honom gott i framtiden. Moa är kvar som kock ett par dagar i veckan, och på onsdag 4 september får vi en till kock så vi ska hålla en hög standard på maten.

Golfstar har också sett till att en städfirma kommer tre dagar i veckan.
– Övrig tid är det jag och min personal som städar. Hjälp gärna till att hålla efter i och runt klubbhuset så blir det trevligare för alla. Ser ni något ni är missnöjda med, eller har tips på saker ni saknar eller ni känner kan göras bättre, kom och prata med mig så kanske det går att lösa.