Så var vårt firande över för denna gången. Vi gjorde det med en hejdundrande jubileumsfest lördagen den 24 augusti. Cirka 150 medlemmar hade slutit upp denna härliga och sensomriga lördagskväll för att äta en härlig buffé, umgås, lyssna på livemusik och senare snurra runt på dansgolvet. Maten hade vi tagit från Anne Eklund Matkonsult i Vaxholm och Golfstar skötte övrig försäljning med den äran. Det var full uppställning i baren.
Men firandet startade redan på fredag kväll med ”nattgolf med lysbollar. Mycket uppskattat (se särskild resultatsammanställning). Tidigare på lördagen hade vi genomfört en specialversion av Augustagolfen med många deltagare (se särskild resultatsammanställning) och klubbens mångårige styrelseledamot och senioraktive Lars Källquist genomförde en puttningstävling  med mera. Under söndagen genomfördes också en 4-mannascramble som avslutning på jubileumstävlingarna (se särskild resultatsammanställning).
Tack alla för en härlig jubileumshelg. Under kvällen var det flera som sa att det här var det bästa på länge för att stärka klubbkänslan. Och så är det nog. Att få komma samman, umgås, äta god mat och lyssna på bra musik, det gillar många. En fundering jag har är att klubben tillsammans med Golfstar kanske borde satsa på något liknande, kanske mindre pretentiöst, en gång om året, just för att få ihop oss medlemmar. Jag ser framför mig en grillkväll med livemusik, musikquiz och kanske lite spontandans som ett exempel. Vad säger ni? Hör gärna av er och säg vad ni tycker. Jag vill också gärna veta vad ni tycker om att ha busstransport.
Anders Örnevall