Idag den 12 augusti tar GolfStar över driften av Waxholm. Detta sker efter förhandlingar med Club Operatorn Eric Bremberg. Man har kommit överens om att gå skilda vägar.
Inför golfsäsongen tecknade vi ett avtal med Eric Bremberg gällande driften av GolfStar Brollsta och Waxholm men från och med mitten av augustimånad tar vi över driften av dessa två anläggningar och kommer att driva dem i egen regi tills vidare, säger GolfStars vd Stefan Silfver.

Eric Bremberg kommenterar avslutet på följande sätt:
– Jag lämnar härmed över driften som Club Operator på GolfStar Brollsta och GolfStar Waxholm med delar av min personal till GolfStar i överenskommelse med ledningen. Jag vill härmed tacka alla trevliga medlemmar och gäster för säsongen och hoppas att få lite egen tid till golfspel i framtiden. Det har varit mycket lärorikt att arbeta med GolfStar. Besökare och medlemmar kommer bara märka positiva effekter av bytet av driften på båda anläggningarna.

Waxholms Golfklubb har under säsongen påpekat för GolfStar att kvaliteten på många delar av servicen har svajat ordentligt vilket både medlemmar och gäster har påpekat.
– Vi tycker det här är den bästa lösningen för alla parter, säger golfklubbens ordförande Anders Örnevall. Nu har GolfStar en resa att göra för att återupprätta förtroendet och klubben ska göra allt för att bidra med våra kunskaper och erfarenheter om vad medlemmar och gäster uppskattar. GolfStar Waxholm har alla möjligheter att bli en fyrstjärnig anläggning men då krävs hårt arbete från ägarnas sida.