Missa inte festen
Jubileumsfesten den 24 augusti närmar sig med stormsteg. Hittills är runt 150 personer anmälda vilket är jättekul för då blir det bra drag under kvällen.
Jag tänker att det finns medlemmar som bland annat läst på jubileumsaffischen att middagen är vikt för medlemmar. Det är inte riktigt sant för i det fall där en medlem har en respektive som inte är medlem, går det bra att båda kan vara med. Kostnaden för icke-medlemmen är dock inte subventionerad. Så du som fortfarande inte har anmält dig, gör det snarast. Vi har satt absolut deadline till den 13 augusti. Passa också på att anmäla dig till i första hand Jubileumstävlingarna på lördag och söndag. Du hittar anmälan på Min Golf.
Planeringen är i full gång för helgen. Under lördag eftermiddag, när tävlingen är avslutad, blir det diverse aktiviteter som puttningstävling, Beat the pro på något av korthålen, prova på golf på rangen, klubbdemo mm.
Kl 19 drar jubileumsfesten igång med bland annat musikquiz under middagen. Därefter kör bandet igång dansen. Och du, vi har fixat transporten så du slipper köra bil eller lämna bilen på parkeringen. Ta chansen och häng på och lära känna nya medlemmar. Det här är ett av många sätt för att stärka klubbkänslan, särskilt nu när klubben har fått så många nya medlemmar de senaste åren.
Väl mött under Jubileumshelgen och fira våra 30 år som klubb..