30-års firandet fortsätter och de kommande 11 veckorna fram till jubileumsfesten 24:e augusti lottar vi ut en 25 minuters privatlektion med Rickard eller Mathias per vecka. Alla som anmält sig till jubileumsfesten och/eller beställt en jubileumströja deltar med en lott per beställd tröja eller anmälan. Du kommer vara med i varje veckas dragning. Har du inte anmält dig till festen ännu eller inte beställt någon tröja? Gör det omedelbart så är du med redan i nästa veckas lottdragning. Anmälan görs via vår hemsida eller i receptionen.
Vinnare vecka 24: Karin Svedin (Rickard)
Vinnare vecka 25: Olle Bergholm (Mathias)
Vinnare vecka 26: Johan Ragnarsson (Rickard)
Vinnare vecka 27: Inger Westin (Mathias)
Vinnare vecka 28: Britt-Marie Malm (Rickard)
Vinnare vecka 29: Thomas Folcker (Mathias)
Vinnare vecka 30: Berit Gille (Rickard)
Vinnare vecka 31: Bo Fahlander (Mathias)
Vinnare vecka 32: Jan-Erik Litton (Rickard)
Vinnare vecka 33: Susanne Gaude (Mathias)
Grattis! Vinnare ojämna veckor: Kontakta Mathias, mzgolf@hotmail.com/@mz.golf . Jämna veckor: kontakta Rickard, rickardm71@gmail.com för att boka din gratislektion, Lektionen behöver inte utnyttjas den veckan vinnaren utses utan gäller för hela säsongen 2019!