Vårens fem seniorträningar på onsdagar har nu nått sitt slutskede.

28 anmälda seniorer (+55 år) har deltagit under träning genom Mathias och Rickard. Mathias har haft fokus på närspelet genom att ha haft två puttpass med teknik och greenläsning på schemat för att sedan träna ett pass i bunkern och en träning med olika chipslag. Rickard har genom hela kursen tränar seniorerna på rangen och gett fina svinstips där. Som avslutning för kursen spelades en rafflande Scrambletävling där lag ”3 ladys och jag” vann efter särspel på resultaten -4!!

Några i kursen har haft svårt att delta på alla träningspass och därför kommer Rickard och Mathias hålla en extra träningsdag nu på onsdag (12/6 kl 10.00-12.00) för de som missat ett eller flera pass.

Under sensommaren/hösten kommer en liknade kurs att finnas tillgänglig med tränarparet återkommer med mer information senare.

Fler bilder från kursen hittar ni på mz.golf i cirkeln ”seniorkurs”.