Hej,

Hoppas att ni alla har fått en härlig start på det nya året, ett år som för Waxholms GK innebär att klubben firar 30 år!

Undertecknad har precis avslutat en lång, intensiv och alldeles underbar pappaledighet med lilla Hampus som nu är redo att röja loss på förskolan. Ni som själva har småbarn eller barnbarn känner säkert till månaden februari som går under namnet vabruari. Vi fick en försmak redan i januari och har 50% närvaro på förskolan, men det är väl lika bra att vänja sig.

Nog om barnbaciller, jag vill med dessa rader passa på att tacka er alla för tre roliga, intensiva och framförallt lärorika år som Platschef på Waxholm Golf. Ni har en fantastisk golfklubb som har så många eldsjälar som brinner för klubben och dess olika verksamheter, så känn er stolta att tillhöra denna klubb!

Jag vill passa på att lyfta fram er alla som har en viktig roll inom klubben och lägger ner så mycket tid på tävlingar och andra aktiviteter som klubben erbjuder, ingen nämnd ingen glömd!

Till sist vill jag passa på att tacka all personal som jag har fått äran att arbeta tillsammans med och jag önskar den nya Club Operatorn Eric Bremberg all lycka till och är övertygad om att han kommer att få ett lika varmt mottagande som jag fick.

Jag kommer snart att börja arbeta på Kyssinge i samma roll så jag hoppas att få se många av er där, i annat fall ses vi på klubbens 30-årsfest i augusti där jag redan har fått en inbjudan av ordförande Anders.

Andreas Waldö