Under söndagen den 26 augusti spelades den mycket omtyckta tävlingen Korthåls-KM!

Ett fullt startfält som spelade totalt 3 varv med en kanonstart kl 9.00. Många fina resultat blev det, junioren Simon Ljungberg hade tävlings lägsta varv på 24 slag vilket var mycket imponerande. Men gammal är äldst brukar det så fint heta och Jimmy Löfberg med 11 klubbmästerskapstitlar under bältet vinner Korthåls-KM på resultatet -6, Mathias Zetterlund kliver in på en andraplats på resultatet -5 och Simon Ljungberg kniper tredjeplatsen på -4.

Tävlingsledare Stefan Öström fixade priser och den traditionsenliga chokladen till vinnarna.

En notis i sammanhanget är att vinnaren Jimmy Löfberg åkte ut frivilligt kl 7.00 på morgonen och vältade greenerna, allt för att göra tävling i så bra förhållanden som möjligt.

Golfklubben vill passa på att tacka alla deltagare i tävlingen, det är många duktiga juniorer och seniorer som bidrar till att denna tävling blir en snackis på Klubben! Vi ses i helgen, då är det dags för ”riktiga! KM!