Waxholms juniorer har under säsongen deltagit i Future league.

Först spelades ett gruppspel på hemmaplan i juli där Waxholm gick obesegrade och efter det då vann en plats till finalspelet på Stockholms Gk.

Laget blev i fredags lottade mot Djursholm i semifinalen. Thea Edin och Olle Herolf vann sin mixfoursome efter fint spel, Axel Herolf vann sin singelmatch och Hugo Palo vann sin match även han. Bra spel och en finalplats mot Wermdö Gk under fredagseftermiddagen var priset. En oerhört jämn finalmatch där Rasmus Palo sänkte en birdieputt på 18de hålet från 3 meter för att få till ett särspel, vilket han mycket imponerande gjorde. Särspelet spelas av båda lagens mixfoursomelag och Waxholm vann efter ett par på det första särspelshålet. Tränarparet Rickard och Mathias var mycket imponerade av lagets fokus, spel och sammanhållning. Ett riktigt härligt gäng som är väl värda denna vinst.