40 damer i 20 lag ställde upp för att spela fyrboll/bäst/slaggolf i två-kvinnolag.

Klarblå himmel och svaga vindar gjorde att resultaten blev mycket bra 12 av 20 lag hade resultatet – 4 dvs 69 slag eller bättre. Banan fick mycket beröm och speciellt greenerna som både var klippta och vältade vilket gjorde att bollarna ibland rullade lite för långt.

Segrade gjorde Österåkers GK spelare Inger Fors och Monica Larsson på 64 slag. 1 slag efter kom Karin Eriksson-Falk Waxholms GK tillsammans med Gun Forsberg-Ryd Ingarö GK och på tredje plats – Christina Birke Bro Hof Slott GC tillsammans med Ann Burgaz Kungliga Drottningholms GK.

Det väl tilltagna prisbordet utgjordes av 3 priser med ”Skönhetsprodukter” från Rituals och ytterligare 2 med golfanknytning.

Tyvärr blev bilderna som tog inte ”publiceringsbara” – sorry.

Resultaten för övriga lag hittar du om du loggar in dig på Min Golf.( https://www9.golf.se/login.aspx) —————————————————————————————————————

Nu är det bara att se fram emot våra nästa tävlingar.

White & Blue Challange – Slaggolf med handikapp från Backtee lördagen 21 juli med första start 0800.

Tävling i tävlingen – längsta drive och närmast hål.

Tävlingsavgift 150 kr. Tävlingsgreenfee för er som inte är Play All (motsv) – 300 kr.

KROGRUNDAN – Vi kommer att spela 4-mannascrable – slaggolf.

Krogrundan lördagen 4 augusti kommer att genomföras på ett nytt sätt.

Vår nye Cluboperator Mark de Beer bjuder in för en heldagsupplevelse på klubben. Golf, mat, dryck och en hel del annat. ”Upplevelseavgift” 650 kr per deltagare. Anmälan ska ske i 4-mannalag.

I priset ingår en heldag med fika, mat på banan, goddiebag och middag (exkl dryck) med trubadur och prisutdelning.

Tävlingsgreenfee för er som inte är Play All (motsv) – 300 kr.

10:00 Samling med tävlingsgenomgång och fika

11:00 Kanonstart

Efter tävling är det gemensam middag med stor prisutdelning!

Väl mött för nästa års Nationella Damdag där förhoppningen är att vi blir dubbelt så många deltagare hälsar Brokan, Monika, och Denny som tog hand om er.