128 spelare i 64 lag ställde upp för att spela greensome/slaggolf.

Prisbordet innehöll bland annat utlandsresor med golf och boende samt golfresor i Sverige. I närmast håltävlingen vann man en flaska Tattinger och om man gjorde en HIO kunde man vinna ett multifordon från Ellwee (värde 49.900:-) samt ett dussin flaskor Tattinger. (Ingen HIO denna gång)

Vädret var som vanligt när vi spelar tävling på Waxholms GK.
20-30 grader varmt samt mycket svaga vindar. Lite för varmt tyckte de flesta.

Hur gick det då? Svaret blev TOPPEN! Första start 0800 och sista bollen i mål 1745.
(Och alla anmälda kom!!)

Segrade gjorde Waxholm GK´s spelare Fredrik Börjesson och Karoline Johansson på -9 dvs 64 slag. 0,8 slag efter kom Maria Wolfbrandt och Pauli Vänni från
Kallfors GK och på tredje plats – mera Waxholmare Jacob Edström-Anderberg och Rickard Järnström på 65,2 slag.

Resultaten för övriga lag hittar du om du loggar in dig på Min Golf.

Bilder från tävlingen kommer publiceras på (http://golfresan.se/ontour/bilder-2018/ )

Nu är det bara att se fram emot våra nästa tävlingar.
Nationell Damdag – fyrboll/bästboll/slaggolf i 2-kvinnolag
onsdagen 4 juli med första start 0800. Vår tävling endast för kvinnorna.
Tävlingsavgift 100 kr. Ev tävlingsgreenfee 200 kr.

White & Blue Challange – Slaggolf med handikapp från Backtee
lördagen 21 juli med första start 0800.
Tävlingsavgift 150 kr. Tävlingsgreenfee för er som inte är Play All (motsv) – 300 kr.

KROGRUNDAN – Vi kommer att spela 4-mannascrable – slaggolf.
Krogrundan lördagen 4 augusti kommer att genomföras på ett nytt sätt.
Vår nye Cluboperator Mark de Beer bjuder in för en heldagsupplevelse på klubben. Golf, mat, dryck och en hel del annat.
​”Upplevelseavgift” 650 kr per deltagare. Anmälan ska ske i 4-mannalag.
I priset ingår en heldag med fika, mat på banan, goddiebag och middag (exkl dryck) med trubadur och prisutdelning.
​​Tävlingsgreenfee för er som inte är Play All (motsv) – 300 kr.
10:00 Samling med tävlingsgenomgång och fika
11:00 Kanonstart
Efter tävling är det gemensam middag med stor prisutdelning!

Väl mött för nästa års Golfresan on Tour hälsar Lennart Robertsson, Brokan, Monika, och Bofa som tog hand om er samt ett stort tack till Golfresan on Tour´s representanter som fixade HIO/Närmast håltävlingen, goodi-baggarna samt ett mycket fint prisbord.