Information om medlemskap

TECKNA DITT MEDLEMSKAP HÄR OCH NU

Samtliga medlemskap och medlemsformer löper automatiskt och gäller per kalenderår.
OBS! För att vara säker på att inte missa något nummer av tidningen Svensk Golf eller möjligheten att spela på våra vinteröppna banor under vårvintern 2017 så ska du betala din årsavgift före årsskiftet.

Nya lojalitetsförmåner i alla GolfStars medlemsformer!

Förutom spel på upp till 21 banor så ingår följande förmåner fr o m 2017 i alla GolfStars medlemsformer:
- 25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor och speltillfällen som ingår i ditt medlemskap
- Boka tider upp till 30 dagar i förväg
- Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel

GolfStars 14 golfanläggningar

GolfStar erbjuder f n (januari 2017) sexton 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor, så det är bara att välja den bana du gillar mest, den som är mest tillgänglig för dagen eller helt enkelt den som ligger närmast till. Banorna är fördelade på följande 14 golfanläggningar: Bodaholm, Brollsta, Bromma, Gripsholm, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lisinge, Lövsättra, Riksten, Sundsta, Viksberg och Waxholm. Varje bana har sin egen karaktär och egna utmaningar.

Varje anläggning har klubbhus med restaurang eller cafeteria, golfshop samt drivingrange och puttinggreen. Du hittar mer information om dessa anläggningar och banor HÄR>>>
För att se aktuell banstatus och öppettider, klicka HÄR>>>

Har du frågor eller vill ändra något?

GolfStar kundtjänst
Epost
kundtjanst@golfstar.se

KLICKA OCH LÄS MER OM VÅRA MEDLEMSFORMER NEDAN.
GolfStar Play All

GOLFSTAR PLAY ALL - STOCKHOLMS STÖRSTA OCH BÄSTA MEDLEMSERBJUDANDE
Obegränsat spel på minst 21 banor med ett medlemskap!

För de sanna entusiasterna. Spela så mycket du vill och orkar på alla banor, alla dagar, alla tider.

PRIS: 7 990 KR
(12 månader 695 kr eller 36 månader 599 kr)

Klicka här för att teckna dig för GolfStar Play All
GolfStar Play 6

GOLFSTAR PLAY 6

Obegränsat spel på alla dina 6 valda GolfStar-anläggningar

(ej Kungsängen), alla dagar, alla tider. För dig som vill välja var du vill spela din golf.

PRIS: 5 990 KR
(12 månader 529 kr eller 36 månader 499 kr)

Klicka här för att teckna dig för GolfStar Play 6
GolfStar Play Weekday

GOLFSTAR PLAY WEEKDAY - STOCKHOLMS STÖRSTA OCH BÄSTA MEDLEMSERBJUDANDE!
Obegränsat spel alla helgfria vardagar

För golfaren som bara kan eller vill spela på vardagar. Obegränsat spel, fritt på alla banor, alla vardagar, alla tider.

PRIS: 4 990 KR
(12 månader 445 kr eller 36 månader 399 kr)

Klicka här för att teckna dig för GolfStar Play Weekday
GolfStar Play 9 Holes

GOLFSTAR PLAY 9 HOLES

Obegränsat spel på GolfStars fem 9-hålsbanor

alla dagar, alla tider. För dig som inte kan eller vill spela mer än 9 hål åt gången.

PRIS: 2 490 KR
(12 månader 235 kr)

Klicka här för att teckna dig för GolfStar Play 9 Holes
GolfStar Play Greenfee

GOLFSTAR PLAY GREENFEE

4 ronder på valfria GolfStar banor

alla dagar, alla tider. För livsstilsgolfaren som vill ha ett flexibelt spelande. En medlemsform som inkluderar fyra rundor, valfritt på våra minst 21 banor – alla dagar, alla tider.

PRIS: 1 990 KR
(12 månader 195 kr)

Klicka här för att teckna dig för GolfStar Play Greenfee
GolfStar Play Youth