Bästa Gäster och Medlemmar!

HÄR HITTAR DU ALLT DU BEHÖVER OM SPELET PÅ VÅRA BANOR. 

Läs även våra policies vilka syftar till att underlätta och snabba på såväl tidsbokning som spelet på våra banor.
OBS! Dessa gäller såväl Dig som medlem som för våra gäster!

Av främst säkerhets-skäl kör vi numer kontantfritt i alla GolfStars* försäljningsställen, d v s du kan där bara betala med kort.
* GolfStar driver ej restauranger och kiosker på: Bromma, Brollsta, Gripsholm, International, Kungsängen och Sundsta. Vi driver heller inte shoparna på: Brollsta, International och Kungsängen.

 

Välkommen till spel på Waxholmsbanorna!

GolfStars många nyheter inför 2017

Golfåret 2017 – Ännu bättre, tydligare och enklare!


Vi vill börja med att tacka dig för den fantastiska golfsäsongen 2016 och på samma gång bjuda in till ett spännande 2017 som bjuder på ett flertal nyheter.

Som du vet gick bolagen Unipeg och TopTee samman under 2016 och bildade GolfStar. Vårt mål är helt enkelt att skapa ett ännu bättre och mer omfattande erbjudande till alla golfälskare. Vi tycker att 21 golfbanor på 14 anläggningar och 12 klubbar talar sitt tydliga språk. GolfStar har Stockholms största och bästa golferbjudande!

För att förenkla för dig som medlem kommer vi att fasa ut Unipeg:s och TopTee:s varumärken och medlemsformer. Vi vill fokusera och samla alla erbjudanden i GolfStar. Under fliken "Bli medlem" här till vänster hittar du flera nyheter, samtliga med utgångspunkt att det ska bli bättre, tydligare och enklare för dig att få ut maximalt av ditt spelande.
Bokningsregler 2017

FÖRHANDSBOKNING

GOLFSTAR-MEDLEM* – 30 dagar före spel. Max tre tider bokade samtidigt.
CLOUD GC-MEDLEM och GREENFEEGÄSTER – 3 dagar före spel 
* GolfStar Play All/Play Weekday/Play 9 Holes/Play 6/Play Greenfee/Play Youth/Play Junior/PlayKids.


TIDBOKNING

Enklast bokar du din starttid online på www.golfstar.se. Använd inloggningsuppgifterna från ditt konto på www.golf.se. Även du som gästar våra banor kan (tre dagar i förväg) boka golftider i vår onlinebokning. Vid bokning ska Golf-ID för samtliga spelare i bollen uppges. 
 

AVBOKNING

Vänligen avboka din starttid så snart du vet att du inte kan spela, antingen på webben (för närvarande genom www.golf.se), till vår Kundtjänst på 0770-22 00 00 eller i aktuell reception. 
Tider som ej avbokats senast 6 timmar innan starttid, kan komma att debiteras en ”No show-avgift” på 300 kr/person. Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför en eventuell debitering av ”No show” avgift. 

Kontakta oss därför ALLTID om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än sex timmar i förväg.
 

INCHECKNING

Incheckning ska ske i receptionen senast 15 minuter innan starttid för samtliga spelare i bollen. Sker inte detta förlorar spelaren sin exklusiva rätt till starttiden. Receptionen och våra golfvärdar har också möjlighet att "fylla på i bollarna" med väntande spelare.
 
Sker spel på bollrännetid ska SAMTLIGA spelare, alltså även medlemmar, ALLTID skriva in sig i greenfeeboken som ligger i anslutning till receptionen. Greenfeegäster skall ALLTID före start betala greenfeeavgift. Om receptionen är stängd, vänligen följ instruktionen för Swishbetalning eller använd våra greenfee-kuvert vid kontantbetalning. Kuvertet läggs i brevinkastet.

OBS! Spel utan förväga betalning medför bestraffning i form av dubbel greenfee och spelaren blir dessutom rapporterad till sin hemmaklubb.
Greenfees 2017

ORDINARIE GREENFEES PÅ 18-HÅLSBANAN


Vi har en differentierad Greenfee beroende på när du vill spela.
VardagarPrisHelgerPris
Fram till kl. 07.51       375 krFram till kl. 07.51       600 kr
Fram till kl. 13.51475 krFram till kl. 13.51700 kr
Från kl. 14.00525 krFrån kl. 14.00600 kr
Bollränna375 krBollränna500 kr


 ORDINARIE GREENFEES PÅ 9-HÅLSBANAN

VardagarPrisHelgerPris
Seniorer100 krSeniorer200 kr
Juniorer50 krJuniorer100 kr


RABATTERAD GREENFEE

Juniorer (upp till 21 år) betalar alltid halv greenfee. Det går ej att kombinera greenfee-rabatter.
 

GÄST TILL MEDLEM

GolfStar-medlem får på sina banor ta med sig upp till tre gäster i bollen till rabatterad greenfee (25%).
Alla andra ska erlägga vid respektive tidpunkt gällande greenfee.


PAY AND PLAY

Du som saknar Grönt kort kan spela på vår riktigt fina 9-hålsbana.

 

Uthyrning 2017: Range, golfvagnar & -bilar samt klubbor

DRIVINGRANGE

En hink med 36 bollar kostar 30 kr. Vill du köpa enstaka hinkar kan du direkt i bollmaskinen betala med ditt betalkort.

Vi erbjuder mycket förmånliga rangekort med olika färg beroende på hur mycket de är förladdade med:
- Vita kort köps för 350 kr och är förladdade med ett värde av 450 kr (22% rabatt)
- Blå kort köps för 900 kr och är förladdade med ett värde av 1.350 kr (33% rabatt)
- Röda kort köps för 2.250 kr och är förladdade med ett värde av 4.500 kr (50% rabatt)
 

HYR GOLFVAGN

På samtliga banor har vi golfvagnar för uthyrning. De kostar 30:-/dag och du betalar din hyra i receptionen i samband med att du checkar in. OBS! Är du GolfStar-medlem så ingår lån av vagn i samband med spel på alla dina anläggningar.


HYR GOLFBIL

Golfbil hyr du i mån av tillgång för 400kr/runda, med uppvisat sjukintyg för 300:-/runda. Du kan också köpa ett årskort som gäller på samtliga GolfStars anläggningar för 5.000:-. Med uppvisat sjukintyg kostar årskortet 4.000:-. För att säkerställa golfbil måste du boka den i god tid och det gör du genom att ringa till receptionen på den anläggning där du ska spela.
Waxholms reception når du på 0770-22 00 40.
Regler & Policies 2017

SPELARE MED KLUBBHANDICAP (+36)

Spelare med klubbhandicap får spela på GolfStars alla banor i sällskap av minst en spelare med officiellt hcp (<36). Detta gäller oavsett vilka svenska golfklubbar spelarna är medlemmar i. Maxhandicap i bollen är 144. Samma regler gäller på GolfStars samtliga 18-hålsbanor. På våra 9-hålsbanor är handicapgränsen 216. 


INTRODUKTIONSKORT

OBS! För spel med introduktionskort (SGF, GDF, NGU, GAF, PGA, SGA) krävs att anmälan görs till Kundtjänst på tel: 0770-22 00 80 minst en vardag innan spel.

Vid spel med GAF-, PGA- och SGA-kort gäller halv greenfee. Spel med introduktions-kort är endast tillåtet på vardagar och på helger efter kl. 14.00. Introduktionskort gäller ej som betalning i samband med företagsgolf och golfpaket.


KAPTEN I BOLLEN

Den spelare i bollen som har lägst handicap är kapten och ansvarar för att övriga spelare i bollen iakttar golfvett och att spelet inte onödigt fördröjs samt att vår klädpolicy efterföljs.


KLÄDSEL

För allas trivsel tillämpar vi vårdad klädsel på samtliga anläggningar. Golfskor med metall-spikes är inte tillåtna på våra anläggningar.


HUNDPOLICY

Hundar som medtas på banorna ska hållas kopplade och spelaren ansvarar för att ”plocka upp” efter hunden med medhavda plastpåsar. Hundar är inte tillåtna i våra klubbhus p.g.a. allergirisk och hygienkrav vid matservering. 

Hundägare med hundar som stör eller skrämmer andra spelare kan varnas och komma att stängas av för framtida spel på banan.


BARNVAGNAR

Barnvagnar är tillåtna på våra banor på vardagar med låg beläggning. Sunt förnuft och totalansvar från barnets föräldrar/målsman gäller.

Vid osäkerhet, ring gärna receptionen i förväg på telefon 0770-22 00 40.
Nyhetsbrev