Vi söker personal

09-01-2018 GolfStar är nordens största golfföretag med 14 anläggningar. Vi kan erbjuda spel på totalt 21 banor och 12 klubbar i Stockholm paketerat i olika medlemsformer.
Till säsongen 2018 söker vi receptionspersonal till vår anläggning Waxholm Golf.
Vi är i behov av både personal på heltid under perioden maj-oktober men även personal på extratimmar under framförallt helger april-oktober

Vi önskar att du är följande person:
-          Du är glad, social och älskar att träffa människor
-          Du är välkomnande, driven och initiativrik
-          Du får gärna vara golfare, dock inget krav
-          Du har lätt för att samarbeta med arbetskamrater
-          Du är stresstålig

Arbetsuppgifter:
-          Se till att reception/restaurang fungerar smidigt och effektivt för att ge medlemmar, gäster och företag förstklassig service
-          Ta emot bokningar och sköta anläggningens bokningssystem (GIT)
-          Bistå med hjälp i köket
-          Sälja företagets tjänster och utbud
-          Bistå med administration vid företagsgolf
-          Lättare städuppgifter

Du är anläggningens ansikte utåt och tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Tjänsterna är säsongsanställning, både heltid (40 tim/vecka) och timanställd (helger) under perioden april-oktober.
Vi ser gärna att du kan jobba hela säsongen och tillgång till egen bil är ett krav.

Nu håller vi tummarna för att just Du är rätt person och ser fram emot din ansökan, som skickas senast den 1 mars. Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi löpande gör intervjuer.

Kontaktperson: Golf Manager Andreas Waldö 0763-93 33 70 eller andreas.waldo@golfstar.se
Ansökan skickas via e-post till: andreas.waldo@golfstar.se

Vi söker personal