Nya tränare 2018

01-02-2018 Rickard Malmgren och Mathias Zetterlund tar över all tränarsyssla för säsongen 2018.
Rickard som har en lång erfarenhet som tränare på framförallt Täby Gk men också ett par år på Waxholms golfklubb och som senaste åren ansvarat för vår framgångsrika juniorverksamhet. Mathias är och har varit aktiv som assisterande tränare på klubben med framförallt juniorerna som bas men har också jobbat med nybörjarkurser sedan 2013 på Waxholms golfklubb och som senaste året tävlat på Swedish golftour.
Alltså två välkända ansikten ute på Bogesundslandet som nu ser fram emot en härlig golfsäsong med alla Golfstars medlemmar och gäster.

(Lektionspaket, juniorträningar och kurser med mera kommer i dagarna ut på hemsidan).

Ni når våra tränare på Mail samt telefon:
Mathias Zetterlund
Mzgolf@hotmail.com