Välkommen till Waxholms Golfklubb

VÄLKOMMEN TILL ETT HELT ANNAT LAND - BOGESUNDSLANDET

"En inspirerande golfanläggning med tydlig skärgådskaraktär"
På jorden finns ett unikt område - en skärgård med gröna öar, blått vatten och orörd natur. En av de första anhalterna till detta område från Stockholms centrum är Bogesundslandet.

I den vackraste delan av detta land hittar du en inspirerande och attraktiv golfanläggning. Endast 25 minuter från storstadsstress och en kravfylld värld hittar du en plats där du kan andas ut. Och andas in. Andas ut all oro, bekymmer och stress. Andas in skön natur, öppna landskap och frisk luft. Andas ut alla krav. Andas in trevlig atmosfär- Här vet människor vem du är. Här är människor trevliga och välkomnar dig. Andas ut slentrian och tristess. Andas in inspirerande golf.

Med en välskött 18-hålsbana med fem olika tees, en trevlig Pay & Play-bana över 9 hål, generösa övningsområden och Stockholms kanske bästa golfträning. Inspirerande oavsett golfspelare, ålder och tillfälle.

Andas ut ensamhet. Andas in umgänge med dina närmaste. Här hittar nybörjare, familjer, vänner och arbetskollegor goda möjligheter att umgås med en kul aktivitet. Här kan du helt enkelt, andas ut allt det du borde ha mindre av. Och andas in allt det du borde ha mer av. I detta lands grundlag står det skrivet att alla människor skall erbjudas ett aktivt och socialt liv som berikar.

Här skall människor kunna vara fria och spontana. Denna plats är ett alternativ till det tråkiga och en massa måsten. Kom till ett helt annat land - Bogesundslandet.
Välkommen till Waxholms Golfklubb.