ÄTA

Waxholms Golfrestaurang öppen i ny regi!


Från och med säsongen 2018 drivs Waxholms Golfrestaurang av Club Operator Mark De Beer tillsammans med köksmästare Johan Roslin

​Vi kommer att servera dagens lunch varje dag mellan 11:00-15:00 för 99 kr (115 kr helger) inklusive salladsbuffé, dagens soppa, måltidsdryck, kaffe och kaka. Från och med början av juni erbjuder vi även en a la carte efter kl 15:00

Lunch 21
 
 
Måndag
Stekt kungsflundra med kräftskagen och stekt potatis
Kryddig korvstroganoff med gräddfil och ris
 
Tisdag
Stekt strömming med kaviarsås och dillslungad potatis
Pannbiff med champinjonsås och potatismos
 
Onsdag
Kokt sej  med vinsås, picklade grönsaker och kokt potatis
Fläsknoisette med rödlöksmarmelad, rödvinsås och ugnsrostad potatis
 
Torsdag
Pytt Bellman med äggula, saltgurka och rödbetor
Halstrad torsk med örtcitronette  på ljummen potatis/ fetaostsallad


Fredag
Ugnsbakad fiskfilé med ärtpesto, tomatconcassé och rostade rotfrukter
Högrevsgryta med skogsvamp och sidfläsk samt ris

Lördag
Laxfilé med hollandaise och färskpotatis
Majskycklingfilé ”coq au vin” med örtpotatis

Söndag
Pankopanerad rödspätta med remoulade och stekt potatis
Lammsalsiccia med ajvar, grädfil och krossad potatis


Hela veckan
Caesarsallad med majskycklingfilé, krutonger,rostad bacon och parmesan 155  kr
Caesarsallad med räkor, krutonger och parmesan 165  kr
Räklandgång med ägg, avokado, majonnäs och grönt 160 kr
Veckans pasta  125 kr
Veganbiff med het paprikadressing på rostade rotfrukter 125 kr
 



 
Nyhetsbrev